Савез општина и градова Републике Српске позива заинтересоване да се пријаве за учешће на е курсу „Форум за социјални дијалог“, намијењеном за запослене у општинама, градовима и општинским институцијама који се баве питањима социјалне заштите, као и за начелнике, градоначелнике и одборнике.
 
Форум за социјални дијалог је осмишљен као партиципативна платформа заснована на принципима недискриминације. Идеја овог приступа јесте да локалне заједнице, које су најближе грађанима, укључе грађане (посебно рањиве групе становништва) у процесе доношења одлука и обликовање локалних политика и услуга за рањиве групе.
 
Курс почиње 19. октобра и траје до 17. новембра 2022. године. Курс се одржава на српском језику и дио је е-learning платформе НАЛАС-а (Мреже асоцијација локалних власти југоисточне Европе). За све полазнике који успјешно заврше курс осигурани су цертификати.
 
Детаљније информације о курсу можете пронаћи у брошури која се налази у прилогу.
 
Сви који су заинтересовани за похађање курса требају попунити пријавни образац који се налази у прилогу и исти доставити на маил инфо@алврс.цом, најкасније до 17. октобра 2022. године.
 
За све додатне информације, контакт особа је Владана П.Ђорђић, тел. 055 220 270.