Пројекат „Паметни градови – ка дигиталној трансформацији градова у Босни и Херцеговини“ усмјерен  је на остваривање циља унапријеђење капацитета Савеза општина и градова Републике Српске и њених изабраних чланица, јединица локалне самоуправе на тему модернизације општинских услуга уз помоћ технологије, кориштењем „смарт цитy“ концепта и рјешења.  
 
Реализација дијела активности развојног пројекта „Паметни градови – ка дигиталној трансформацији градова у БиХ“ у оквиру програма девелоППП спроводи ГИЗ по налогу њемачког Савезног Министарства за економску сарадњу и развој (БМЗ) у партнерству са компанијама Ланацо и ДВЦ Солутионс и Бит Алијансом. Савез општина и градова Републике Српске је партнер на провођењу активности.  
 
Овим путем вас позивамо на вебинар: „Заштита личних података у паметном граду“ која ће се одржати дана 24. јуна 2022.године у период од 10:00 до 12.30 путем Зоом платформе   
 
 
https://us06web.zoom.us/meeting/89941787815
 
 
 
 
Сврха овог догађаја подизања нивоа разумијевања кључних појмова, значаја и механизама заштите личних података приликом пружања електронских услуга на локалном нивоу. Радионица је намијењена преставницима општина/градова које су ангажовани на ИТ пословима И другим пословима који се тичу наведене теме. 
 
 
 
Молимо Вас да своје присуство потврдите одговором на е-маил predragp@alvrs.com најкасније до 23. јуна 2022. године у 13 часова