Традиционална манифестација "Избор најуспјешнијих у привреди Републике Српске" за протеклу годину одржана је 29.марта 2024.године  у Банском двору у Бањалуци.
Састанку је присуствовао предсједник Владе Српске Радован Вишковић, министри у Влади, предсједник Привредне коморе Српске Перо Ћорић и бројне званице из јавног, друштвеног, привредног и политичког живота. Компанија „Млијекопродукт“ из Козарске Дубице проглашена је за најуспјешније велико предузеће у протеклој години на манифестацији „Избор најуспјешнијих у привреди Републике Српске за 2023. годину“. Награђена предузећа: „Пасс“ из Бијељине, „Перутнина Птуј“ из Српца, „Младегс пак“ из Прњавора, „Металној индустрији Приједор – МИП“, „Еко бокс“ из Сребренице, „Антекна“ из Бањалуке, „Вишт“ из Добоја. , "Пољопром" из Источне Илиџе, "Г анд С традерс" из Бијељине, "Кодијакхем" из Требиња, "`Мале' електро погони Босна" из Лакташа, "Искра ТЕЛА Л" из Лакташа, "М:тел" и "Елас “ из Бањалуке, “Алумина” из Зворника, Рудник и термоелектрана “Станари”. „Спортек“ из Котор Вароша, Јована Тулумовић из „Месне индустрије Тулумовић“ /Лакташи/, Љиљана Вукелић из „Приједорчанка“ /Приједор/, Јелена Милинчић из „Графомарка“ /Лакташи/, „Стеко центар“ из Бијељине, „Оптима гроуп“ из Бањалуке, „Колорит“ из Бањалуке, „Агродестил“ из Лакташа, Земљорадничка задруга „Клековача“, „Тикт мануфактура“, Нова банка из Бањалуке, општина Србац, „Колектор ЦЦЛ“ из Лакташа, „Фарм Арсенић“ из Козарске Дубице, Петропројект“ из Братунца, хотел „Златни Јавор“ са Јахорине, „Оутдор ресорт“ из Пека.
Ова манифестација се одржава у циљу афирмације и промоције успешних компанија и привредника. Организатор манифестације је Привредна комора Републике Српске.