Projekat „Pametni gradovi – ka digitalnoj transformaciji gradova u Bosni i Hercegovini“ usmjeren  je na ostvarivanje cilja unaprijeđenje kapaciteta Saveza opština i gradova Republike Srpske i njenih izabranih članica, jedinica lokalne samouprave na temu modernizacije opštinskih usluga uz pomoć tehnologije, korištenjem „smart city“ koncepta i rješenja.  
 
Realizacija dijela aktivnosti razvojnog projekta „Pametni gradovi – ka digitalnoj transformaciji gradova u BiH“ u okviru programa develoPPP sprovodi GIZ po nalogu njemačkog Saveznog Ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ) u partnerstvu sa kompanijama Lanaco i DVC Solutions i Bit Alijansom. Savez opština i gradova Republike Srpske je partner na provođenju aktivnosti.  
 
Ovim putem vas pozivamo na vebinar: „Zaštita ličnih podataka u pametnom gradu“ koja će se održati dana 24. juna 2022.godine u period od 10:00 do 12.30 putem Zoom platforme   
 
 
https://us06web.zoom.us/meeting/89941787815
 
 
 
 
Svrha ovog događaja podizanja nivoa razumijevanja ključnih pojmova, značaja i mehanizama zaštite ličnih podataka prilikom pružanja elektronskih usluga na lokalnom nivou. Radionica je namijenjena prestavnicima opština/gradova koje su angažovani na IT poslovima I drugim poslovima koji se tiču navedene teme. 
 
 
 
Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite odgovorom na e-mail predragp@alvrs.com najkasnije do 23. juna 2022. godine u 13 časova