Direkcija za evropske integracije poziva sve zainteresovane da se prijave za obuku iz oblasti evropskih integracija koja će se održati u trećem kvartalu (juli).
 
Molimo Vas da ovaj poziv prosledite svim zainteresovanima za Vašu instituciju/nivo vlasti na kome poslujete, kako bi imali priliku da steknu znanja neophodna za obavljanje poslova i zadataka koji proizilaze iz procesa evropskih integracija.
 
Obuka planirana za jul biće održana u Brčkom, a dostupna je u kalendaru obuka na sledećim linkovima:
 
 https://www.dei.gov.ba/bs/obuke-bs-7(bosanski jezik)
 
 https://www.dei.gov.ba/hr/obuke-hr-7(hrvatski jezik)
 
https://www.dei.gov.ba/sr/obuke-sr-7 (srpski jezik)
 
Zainteresovani za učešće na obuci mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara koji je dostupan na linku.
 
Popunjen prijavni formular sa svim potrebnim podacima dostavlja se Direkciji putem faksa na broj 033/255-001, ili e-mailom na adresu DEIobuke@dei.gov.ba, do datuma označenog kao prijava. rok za svaku pojedinačnu obuku.
 
Narednog radnog dana nakon isteka roka za prijavu, dnevni red obuke i spisak učesnika čije su prijave prihvaćene biće objavljeni na sajtu Direkcije. Dnevni red i spisak učesnika svake konkretne obuke biće dostupni na sledećim linkovima:
 
 https://www.dei.gov.ba/bs/lista-polaznika(bosanski jezik)
 
 https://www.dei.gov.ba/hr/lista-polaznika(hrvatski jezik)
 
 https://www.dei.gov.ba/sr/lista-polaznika(srpski jezik)
 
U slučaju sprečenosti da pohađa obuku, polaznik je dužan da pismeno obavesti Direkciju, na isti način na koji je podneo prijavnicu prilikom prijave za obuku, najkasnije do 12 časova radnog dana koji prethodi obuci. obuka. U obaveštenju o otkazivanju učešća mora biti vidljivo da je kopija dostavljena neposrednom rukovodiocu koji je odobrio pohađanje obuke. Direkcija ne snosi troškove smeštaja, puta i ručka polaznika obuke.
 
Napominjemo da Direkcija sprovodi obuku u skladu sa odredbama Odluke o obuci u oblasti evropskih integracija („Službeni glasnik BiH“, br. 50/18 i 16/20). Za dodatna pitanja možete nas kontaktirati na 033/255-377 ili na DEIobuke@dei.gov.ba
 
 
Direkcija za evropske integracije