HeaderSOGRSen

 

BAnerZaBazuOpstinaEn
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Info sesija za JLS-EU4AGRI javni poziv

There are no translations available.

Projekat Evropske unije EU4AGRI objavio je 27. oktobra 2020. godine Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za podršku investicijama u ruralni turizam u BiH vrijedan 2,55 miliona KM.
S obzirom da na javni poziv mogu podnijeti prijavu jedinice lokalne samouprave (JLS) (uključujući i ovlaštene organizacije od JLS ili u vlasništvu JLS ili organizacije koje su osnovane od strane JLS, a koje se bave turizmom ili ruralnim razvojem kao što su lokalne ili regionalne razvojne agencije, turističke organizacije, itd.) ili javne ustanove i organizacije koje upravljaju zaštićenim prirodnim područjima u BiH, ovim putem vas želimo obavijestiti da će za predstavnike gore navedenih biti organizirana info sesija kako bi dobili više informacija o načinu i mogućnostima prijave.
Imajući u vidu da je Vaša organizacija u kontaktu sa svim JLS, želimo Vas zamoliti da ovaj poziv proslijedite svim svojim članicama kako bi mogle prisustvovati info sesiji.
Info sesija će biti održana putem platforme Zoom u ponedjeljak, 16. novembra 2020. godine u 14.00 sati.
Zainteresovane JLS mogu pratiti info sesiju putem linka:
Passcode:            500312
Za više informacija o samom javnom pozivu možete pogledati dokument Smjernice za podnosioce prijava koji je dostupan na slijedećem linku:  https://bit.ly/3p8AfOI   
 

Web site supported by the project CDMA - Strengthening the capacity of municipal association funded by SIDA and implemented by VNG International.

LofoSidalogoVNGint