HeaderSOGRSen

 

BAnerZaBazuOpstinaEn
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Poziv za dostavljanje prijedloga projekata

There are no translations available.

Sekretarijat Unije za Mediteran (UfM), čija je punopravna članica Bosna i Hercegovina, informisao nas je o pokretanju „Šeme grantova UfM-a za unapređenje zapošljavanja“, koja je uspostavljena kako bi podržala neprofitne organizacije sa ciljem zapošljavanja u regiji UfM-a.
U okviru Šeme grantova, upućen je poziv za dostavljanje prijedloga projekata sa ciljem pomoći u novonastaloj situaciji izazvanoj pandemijom Covid -19.
Cilj Šeme je unapređenje zapošljavanja, gdje će se podržati projekti koji potiču poduzetništvo te poboljšanje poslovne klime za mala i srednja preduzeća.
Kako je navedeno u pozivu, preferirat će se projekti, između ostalih, iz oblasti održivosti i inovacija. Rok za podnošenje prijava je 29. oktobar 2020. godine. S tim u vezi, molimo da upoznate sve relevantne aktere o navedenom pozivu, kako bi isti u navedenom roku mogli eventualno aplicirati za određene projekte.
Detalje o načinu, rokovima i uslovima za apliciranje na navedeni poziv možete naći u brošuri ovdje, kao i na web stranici UfM-a:   https://ufmsecretariat.org/grant-scheme-2020/ 

Web site supported by the project CDMA - Strengthening the capacity of municipal association funded by SIDA and implemented by VNG International.

LofoSidalogoVNGint