HeaderSOGRSen

 

BAnerZaBazuOpstinaEn
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Evropski pokret u BiH:Gradonačelnik Bijeljine ličnost godine Republike Srpske

There are no translations available.

grb-bijeljina30.60.2015.-Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić izabran je za ličnost godine u Republici Srpskoj na tradicionalnoj manifestaciji koji organizuje Evropski pokret u BiH povodom Dana Evrope, održanoj u Brčkom.
U obrazloženju priznanja koje je dodijeljeno Gradonačelniku Bijeljine navedeno je da je on svojim angažovanjem i radom lokalne uprave tokom prošlogodišnjih poplava u praksi pokazao da se u BiH uspješno mogu dostići evropske vrijednosti, a tokom aktivnosti na odbrani od poplava i obnovi posle povlačenja vode nije pravljena razlika po bilo kakvoj osnovi.
U izjavi za medije nakon ceremonije uručivanja priznanja, gradonačelnik Mićić je istakao da ovo nije priznanje samo njemu, nego i cijeloj lokalnoj upravi i svim onim stavnovnicima Grada Bijeljina koji su se tokom cijele prethodne godine trudili da pomognu ne samo sebi, nego i svojim sugrađanima:
- Upravo to su evropske vrijednosti koje, prije svega, želimo da imamo u našoj zajednici. Naravno, cilj nam je da se približavamo kvalitetu ekonomskog ambijenta kakav postoji u Evropskoj Uniji, kao i da postignemo političku stabilnost koja je preduslov za ekonomsku stabilnost. Tek tada možemo reći da smo postali ravnopravan partner Evropskoj Uniji i njenim zemljama članicama, zaključio je gradonačelnik Mićić.
2015-06-30-Bijeljinapriznanje

Web site supported by the project CDMA - Strengthening the capacity of municipal association funded by SIDA and implemented by VNG International.

LofoSidalogoVNGint