HeaderSOGRSen

 

BAnerZaBazuOpstinaEn
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

News from the municipalities

Sajam privrede Brod 2017

There are no translations available.

U petak 15. 9. 2017. godine u 11.30 otvara se peti po redu Sajam privrede, poljoprivrede i turizma u Brodu. Posjetioci imaju priliku da 15. i 16. 9. U velikoj dvorani Sportsko kulturnog centra vide izuzetno bogatu ponudu roba i usluga lokalnih i regionalnih privrednika.

Read more...

 

Načelnik Broda čestitao vukovcima i najboljim učenicima

There are no translations available.

U utorak 6.6.2017. godineu 10 časova, u sali za sastanke Opštine, organizovan je prijem za najbolјe učenike osnovnih i srednje škole iz Broda. Načelnik opštine Brod Ilija Jovičić čestitao je đacima na postignutom uspjehu.

Read more...

 

Opština Srbac-Etički kodeks za službenike

There are no translations available.

grb-srbacSRBAC,24.9.2015.-Opštinska uprava u Srpcu dobila je novi etički kodeks za službenike kojim se utvrđuju načela etičkog ponašanja u javnoj upravi a sve u cilju da se njegovom primjenom uspostavi profesionalan odnos i kultura u radu i ophođenju sa strankama i drugim subjektima. Ujedno je izrađen Strateški i akcioni plan za prevenciju korupcije i izgradnju integriteta lokalne uprave u periodu od 2015. do 2018. godine.

Read more...

 

Aktuelnosti iz grada Prijedora

There are no translations available.

grb-prijedorVIŠE STOTINA UČESNIKA NA ULICAMA BEZ AUTA
PRIJEDOR- Više stotina učesnika različitih uzrasta okupilo se juče u Prijedoru gdje je održana centralna manifestacija obilježavanja 22.septembra, Dana bez automobila. U Prijedoru je tim povodom boravilo više ministara Vlade RS , među kojima i ministar saobraćaja i veza Neđo Trninić koji je istakao da je riječ  o međunarodnoj  manifestaciji u kojoj učestvuju 42 zemlje sa više od 1.600 gradova.

Read more...

 

Doboj i Ugljevik ušli u proces BFC Sertifkacije

There are no translations available.

grb-dobojgrb-ugljevikZamjenik gradonačelnika grada Doboja, Dragan Vasilić i načelnik opštine Ugljevik, Vasilije Perić potpisali su 16. septembra  ugovor o sprovođenju programa sertifikacije lokalnih samouprava sa povoljnim poslovnim okruženjem BFC SEE  sa  direktoricom Privredne komore, Dragicom Ristić.

Read more...

 
More Articles...

Web site supported by the project CDMA - Strengthening the capacity of municipal association funded by SIDA and implemented by VNG International.

LofoSidalogoVNGint